Mihaela Feodorof

  Executive Coach & Business Consultant, Performanceway

Toata viața și activitatea Mihaelei Feodorof se desfășoară în jurul oamenilor! Timp de 16 ani a fost Director HR la BRD – Groupe Societe Generale, unde a asigurat gestiunea talentelor și a implementat primul sistem de consultanță internă de resurse umane. A reprezentat imaginea de angajator în mediul studențesc și profesional din țară și străinătate și a creat programe destinate tinerilor cu potențial înalt de dezvoltare, resurse care au asigurat planul de succesiune al băncii.

De 12 ani, numele Mihaelei este direct legat de compania pe care a fondat-o –  Grupul Yourway. Și aici, tot oamenii sunt în centrul activităților și serviciilor, prin cele trei direcții de business pe care le-a dezvoltat:

Yourway Counseling, unde copiii (începând cu vârsta de 2,5 ani), elevii și studenții beneficiază de servicii de evaluare și consiliere. În egală măsură, se lucrează și cu adulții care intervin în educația copiilor, educatori, învățători, profesori, dascălii și părinții, care e important să le lase acestora libertatea de a deveni ce sunt ei mai de preț, pe măsura potențialului lor.

Yourway Advisors oferă consultanță educațională personalizată pentru studii în România și străinătate.

Performanceway, specializată pe servicii de business consulting (assessment, dezvoltare organizațională, dezvoltarea leadership-ului, dezvoltarea echipei) și coaching transformațional.

Din perspectiva de executive coach și business consultant, Mihaela oferă instrumentele prin care liderii își pot calibra resursele umane în strânsă legătură cu strategia de dezvoltare a companiei, astfel încât afacerea să devină mai profitabilă. Astfel, se redesenează modelul organizațional, pornind de la personalitatea, abilitățile și competențele persoanelor-cheie din companie.

Programele pe care le-a urmat (IBR & Chartered Institute of London, Banking management and marketing, ASEBUSS – HR Management, ERUDIO Leadership, Performance Consultants International, la Londra) și certificările pe care le-a obținut de-a lungul anilor (HART, HOGAN Assessment Certificate, Performance Consultants International – Certificate for Professional Development, Executive Coaching for Performance and Purpose in Organizations) au ajutat-o pe Mihaela să-și construiască un business de succes și să-și găsească împlinirea în reușita celor de care a fost alături în procesul de dezvoltare profesională dar și personală.

Mihaelei îi mai place foarte mult și să scrie, așa că după primii 5 ani de activitate, și-a adunat eseurile și opiniile apărute în presă într-un volum publicat de editura Tandem, cu titlul “O să mori de foame”. Nu doar că nu a murit de foame, dar a devenit o sursă de inspirație și un sprijin pentru mulți.