AGENDA

BUILDING AN EMPLOYER BRANDING STRATEGY

După ce fenomene precum „Quiet Quitting” și „The Great Resignation” au dezechilibrat piața de resurse umane, în 2023 se vorbește tot mai mult de „Career Cushioning”, adică despre „amortizarea carierei”, un nou mod al angajaților de a face față provocărilor legate de incertitudinile economice de la nivel global.

Conferința APPLY este un eveniment premium care pune în centrul atenției companiile care se concentrează pe plasarea oamenilor și a comunităților pe primul loc.

9:30 - 10:00

ÎNREGISTRARE PARTICIPANȚI

10:00 - 11:45

SESIUNEA I – A CAREER, NOT JUST A JOB

Astăzi, mai mult ca oricând, oamenii caută un scop în toate acțiunile lor. Selectează cu atenție produsele pe care le cumpără, experiențele din care fac parte, oamenii de care se înconjoară. Ca să nu mai vorbim de companiile pentru care aleg să lucreze, de la care nu mai doresc doar un „salariu atractiv” și „ un program flexibil”, ci un angajator implicat în cauze sociale care să ofere un plan de carieră bine pus la punct și oportunități de învățare continuă. 

CAREER CUSHIONING

Ce fac angajatorii într-o perioadă în care tot mai mulți angajați caută „o asigurare” în cazul în care situația economică ar putea impune companiilor să apeleze la concedieri și ce măsuri pot implementa organizațiile pentru a crea un mediu de lucru sigur într-o perioadă caracterizată de schimbări continue.  

GEN Z CAREER GUIDE

Studiile arată că sub 5% dintre reprezentanții Generației Z cred că este importantă stuația financiară, în timp ce mai bine de 60% dintre aceștia vor să fie fericiți și să trăiască după propriile valori. Mai mult, aproape jumătate dintre angajații din generația Z ar părăsi un loc de muncă în momentul în care ar simți lipsa oportunităților de dezvoltare. Vom afla cum au transformat oamenii de HR locul de muncă și cultura companiilor, astfel încât să pună în centrul preocupărilor și dorințele angajaților tineri.

SPEAKERI

Radu Atanasiu, Decan asociat, Bucharest International School of Management
Diana Mișa, Director Executiv, OTP Bank România
Andrei Dunuță, Founder, Arta de a NU vinde @Speakings
Mihai Bran, Medic primar psihiatru, psihoterapeut, co-fondator Hilio
Mirela Mateiasi, HR Director, Agrii Romania
Lavinia Rașcă, Expert EXEC-EDU
Oana Pascu, Owner, Complice

TEME:

  • Recrutarea în anul „Career Cushioning”
  • Tendințe în Employer Branding
  • Carieră în era Gen Z
  • Rolul sustenabilității în retenția și motivarea angajaților
11:45 - 12:15

Coffee break

Coffee Break

12:15 - 14:00

SESIUNEA II – HAPPINESS AT WORK

Dacă anul trecut preocuparea principală a oamenilor de resurse umane a fost să aducă angajații înapoi în birouri, punând în centrul atenției siguranța și sănătatea lor, următoarea perioadă va fi despre experiențe și fericirea de la birou. Cu toate că așa ceva era inimaginabil în urmă cu doar câțiva ani, în prezent, companiile care nu au pe agendă o astfel de strategie, se situează din start în tabăra celor care nu vor câștiga războiul talentelor, o luptă ce nu se va încheia prea curând.

WORKPLACE WELLNESS

Comportamentul și nevoile angajaților sunt în continua schimbare. Majoritatea își doresc acum o viață echilibrată și satisfăcătoare la locul de muncă. Companiile discută tot mai des de programe de wellbeing pentru angajați, despre sănătate mentală și încetarea războiului cu stresul și burnout-ul. Vom afla de la companiile care au pus în centrul preocupărilor sănătatea și echilibrul angajaților, cum a ajutat rețeta la creșterea productivității angajaților. 

SPEAKERI

Claudia Militello, Co-proprietar și co-fondator, Sciccheria
Mihaela Perianu, Managing Partner, AIMS International Romania & Dale Carnegie Training Romania
Armina Dobrică, Senior Consultant Wellbeing & Culture, Aon România
Lilia Dicu, Master Certified Coach
Mădălina Uceanu, Managing Partner, CareerAdvisor
Ștefan Ruxanda, Actor, regizor, coach
Anca Amariei, Co-Founder, EKA Centrul Stării de Bine

TEME:

  • Fericirea la locul de muncă. De la necesitate la normalitate
  • Un birou pet friendly: Mai puțin stres, mai multă productivitate
  • Employee Wellbeing and Satisfaction
  • Cum să creezi o cultură a învățatului continuu