fbpx

Program

Suntem oameni și pentru că prezentările lungi ne-au adormit, venim cu un concept nou de conferintă. Cu un program interactiv, nu asculți doar prezentări, ci te implici alături de colegi. Vei descoperi soluții inovatoare ce pot fi implementate în orice companie.

09:00 - 10:00

Înregistrare participanți

10:00 - 10:30

SPOTLIGHT SPEAKER

Anne Morrison – Chair, BAFTA International Committee, former Director of BBC Academy & Board Member, Women in Film & Television (UK)

“Confidence Talk: how to make your voice heard as an HR”

10:30 - 11:30

TAKE-AWAY IDEAS: TRENDS TO WATCH

A sneak peek into the future: pornim într-o călătorie interactivă de descoperire a conceptelor ce vor provoca mari mutații în HR. După această sesiune, vrem să vă întoarceți la birou și să le împărtășiți colegilor din echipă top 10 idei care vor modifica modul în care veți dezvolta strategiile, începând de mâine!

 

11:30 - 12:00

Pauză de cafea

12:00 - 13:00

HR FACTOR. CHALLENGE: XYZ, THE NEW ABC

HR’s got talent! O provocare, în premieră: 3 echipe, formate din câte 2 directori de HR, vă vor capta atenția timp de o oră, în cadrul unui “reversed elevator pitch” și pe baza unui scenariu fictiv, în încercarea de a recruta 3 reprezentanți ai generațiilor: X, Y Z. Cum vor reuși să convingă “candidații” să vină în “compania” lor? La final, nu doar “viitorii angajați” vor avea ceva de spus în privința echipei câștigătoare, ci și publicul, care poate își poate vota în timp real favoriții.

MODERATOR: Radu Atanasiu – Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management

Vorbitori:

Carmen Bărbulescu -  HR Manager, ADIENT
Melania Jaravete - HR Director, Blue Air
Roxana Cîlțea - Head of HR Romania & Moldova, Sanofi
Alexandru Aldoescu – Head of HR & GA, Samsung Electronics

13:00 - 13:45

Pauză de prânz

13:45 - 14:45

LIVE UNCONFERENCE. PARTICIPANTS-DRIVEN PANEL

The ball is in your court: pe tot parcursul evenimentului, printr-o platformă interactivă, puteți adresa întrebări, cere sfaturi și soluții sau ridica anumite probleme cu care vă confruntați, la care speakerii din acest panel vor răspunde spontan, onest și, mai ales, uman.

Andreea Mihnea - HR Director România and Moldova, EY

Mădălina Uceanu - Managing Partner, CareerAdvisor

14:45 - 15:00

LANSARE PROIECT EDITORIAL “HR PERFORMERS”

BIZ va lansa prima ediție a booklet-ului HR Performers, dedicat unora dintre cei mai charismatici, vizibili și activi lideri din HR, din cadrul celor mai performante companii din România. Anuarul este structurat per industrii și include interviuri despre strategii eficiente în materie de HR, ce au un impact pozitiv asupra organizațiilor.

15:00 - 16:00

CREATIVE WORKSHOP

Anne Morrison – Chair, BAFTA International Committee, former Director of BBC Academy & Board Member, Women in Film & Television (UK)

“How to get the most out of your training budget and use it strategically?”